Rahoitus

Rahoitus

Tarjoamme hankintoihisi joustavasti maksuaikaa!

Ostokselle tarjoamme maksuaikaa, valitse sinulle sopiva vaihtoehto. Käteismaksulla laskutamme 10 %:n etumaksun 7 pv:n kuluessa kaupanteosta ja lopun tuotteen valmistumisen jälkeen. Halutessasi maksuaikaa voit valita jopa 15 vuotta maksuaikaa tai jopa 40 000 €:n laina kiinteällä korolla.

Pitkä laina-aika


Tähtirahoitus

Tähtirahoituksen hankit kätevästi
verkossa ajankohdasta riippumatta
– ilman takauksia.

Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle ja takaisinmaksuajalle voit halutessasi hakea itse ennen yhteydenottoa meihin. Hakemuksen pääset täyttämään verkossa ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla.

Nopea sähköinen palvelu takaa sinulle nopean ratkaisun joustavaan rahoitukseen. Luottopäätöstä hakiessasi on hyvä hakea riittävän suurta rahoitusta, lopullinen rahoitus on kuitenkin todellinen kauppasumma.

lasitus_tahtiterassit

Tilaa nyt ja maksa vasta 3 kk asennuksen jälkeen!

Nyt rajoitetun ajan kampanjassamme 3 kk koroton ja kuluton rahoitus! Ensimmäinen laskun eräpäivä on halutessasi vasta 3 kk kuluttua siitä, kun työ on tehty. Ensimmäinen lasku ilman kuluja ja korkoja. Rahoitusta voi myös lyhentää ensimmäisen 3 kk aikana korottomasti ja kuluttomasti. Hae kampanjarahoitusta alta.

3 kk koroton ja kuluton

Tähtirahoitus-ennakkopäätöshakemus

Santanderin Ostorahoitus on kortiton rahoitustuote, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä niin pienet kuin suuremmatkin ostokset. Ostorahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Ostorahoituksen kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi maksat. Voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä.

Tätä on Santander Ostorahoitus

replica armani replica frank muller replica longines replica roger dubuis fake watches online watch replica fake watches best watches replica site
  • Kortiton rahoitustuote
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Lainasumma 300 € - 40 000 €
  • Avausmaksu aina 0 €
  • Kiinteä korko
  • Maksuaikaa jopa 15 vuotta
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja

Kuinka haen rahoitusta?

Klikkaa alla olevasta napista hakemukseen. Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan. Lisää ostokseesi tarvitsemaasi summaa ja täytä hakemus. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Luottopäätöksen saat nopeasti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Ennakkopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

Esimerkkilaskelma:

Rahoitusesimerkin tiedot, kun kertaluotto 8 000,00 € ja sopimusaika 84 kk. Kuukausierä 145,10 € (erät 1-1: 66.27 €) sisältäen koron 9.95 % (erät 1-1: 0,00 %), luoton perustamismaksun 0,00 € ja käsittelykulun 12,50 €/kk (erät 1-1: 0,00 €/kk). Luottokustannukset yhteensä 4097,31 €, luottohinta 12 097,31 € ja todellinen vuosikorko 13,45 %. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

Hae rahoitusta