lasiterassi

Lasiterassi

lasitettu terassi

Yksilölliset lasiterassit ovat suosituimpia tuotteitamme. Lasituksen ansiosta nautit terassista ympäri vuoden. Näin saat toiveittesi ja käyttötarkoituksen mukaisen lisähuoneen vaivattomasti. Monikäyttöisessä tilassa vietetään kevään ja kesän juhlia, rentouttavia lepohetkiä, nautitaan sateella ja paisteella arjen tähtihetkistä.

Sisältä lukittava lasiterassi toimii myös turvallisena säilytyspaikkana leluille, pyörille ja muille käyttötavaroille. Lasitettu terassi on turvallinen oleskelutila lapsista vanhuksiin, siellä viihtyvät myös perheen lemmikit. Terassi on helppohoitoinen, lasitus pitää pölyn, lian, veden ja lumen poissa, niinpä kalusteita ei tarvitse suojata eikä siirtää talvisäilöön.

Lasituksella saat helposti terassia vastaavan monikäyttöisen tilan valmiiksi katettuun patioon, avokuistille tai parvekkeelle. Lasitettu terassi eristää sisään kantautuvaa ääntä ja säästää energiaa. Lasiterassi nostaa myös kiinteistösi arvoa.

Tunnelmallisiin syksy- ja talvi-iltoihin lämpöä tuovat terassilämmittimet. Kevätauringon häikäisyyn ja keskikesän paahteeseen suojaa antaa laadukkaat katto- ja seinäverhot.

Materiaalivaihtoehdot

Materiaalivaihtoehdot

Lasiterassin suunnittelussa kannattaa miettiä minkä runkoratkaisun tekee. Toteutamme lasiterasseja kolmella eri runkoratkaisulla:

 • Liimapuu

  lasiterassi puurunko

Luonnollinen ja usein myös edullisin ratkaisu. Mittatilataan ja asennetaan paikan päällä. Sopii erinomaisesti puutalon kylkeen. Kätevä ruuvata valot tai kukat roikkumaan kattoon ja halutessaan jäljet saa korjattua pensselinsipaisulla.

 • Alumiini

  lasiterassi alumiinirunko

Alumiinirunko on ajaton ja huoltovapaa ratkaisu. Tyylikäs ratkaisu tuo uutta ilmettä taloon kuin taloon!

 • Teräs

  lasiterassi teräsrunko

Joissakin tapauksissa teräsrunko voi olla paras vaihtoehto. Se hitsataan valmiiksi tehtaalla ja tuodaan kokonaisenaan paikan päälle. Hankalammatkin paikat ja toteutukset onnistuvat viimeistään tällä! On myös hiukan sirompi kuin edeltävät ratkaisut.

terassin lasitus, punainen

Profiilivärit

Lasituksien profiilien sekä rungon värivalinnalla saadaan vaikutettua terassin ilmeeseen hyvinkin paljon. Vakioväreihimme kuuluu RAL-värikartasta tummanharmaa, valkoinen sekä tummanruskea. Koko RAL-värikartta on kuitenkin valittavissa profiilien väriksi.

terassilämmitin

Terassilämmitin

Terassilämmitimen avulla lasiterassista saa entistä enemmän iloa. Lämmittimellä voi lämmittää terassin käytettäväksi milloin vain, kun sen avulla terassin saa nopeasti lämpimäksi illalliselle tai muuhun oleiluun. Lisäksi saatavilla on myös lämpölasiterasseja, jotka varaavat lämpöä entistä paremmin.

Kysy lisää lämmitinvaihtoehdoista myyjiltämme!

terassiverhot

Verhot ja kaihtimet

Aurinkoisessa paikassa oleva lasiterassi lämpiää kesällä jopa liian kuumaksi, joten katto- ja seinäverhot ovat todella käteviä lämpötilan säätelyyn myös kesän paahteessa.

Lisätietoja saat myyjiltämme! Eri kaihtimiin ja verhoihin voit myös tutustua esittelytiloissamme Lahden Kärkkäisellä.

lasiterassin lisävarusteet, kahva ja lukko

Lisävarusteet:

Lasiterasseihin voi oman maun mukaan lisätä myös monia muita yksityiskohtia, esimerkiksi:

 • Abloy-avainlukko
 • Vetokahva
 • Terassimatot

Kysy lisää myyjiltämme!