tahti-koti

Tähtiterassit

Lasiterassit, lasitukset sekä piharakennukset

Rehellinen ja luotettava

Tähtiterassit on Kodikas Tähti-Koti Oy:n tuotemerkki

Tähti-Koti on suomalainen yritys, joka toimii avoimesti ja luotettavasti erilaisten rakennuspalveluiden myynnin ja asennuksen kentällä.

Haluamme tarjota asiakkaille heidän toiveidensa ja tarpeidensa mukaisia lasitettuja terasseja sekä muita tiloja. Suunnittelemme ja toteutamme myös erilaisia rakennustöitä, kuten kesäkeittiöitä ja pihasaunoja.

Asiakkaan ja henkilöstön tietoturva on meille tärkeää, tietosuoja-asioista huolehditaan asetusten mukaisesti. Asiakasrekisteriä käsittelemme yrityksemme rekisteri- ja tietoturvaselosteen mukaisesti.

Mitä tarkoittaa lasitusten ammattilainen?

Ammattitaitomme perustuu vuosien varrella kertyneen kokemuksien kautta. Erilaiset tuotteet ovat mahdollistaneet jatkuvan kehittymisen jokaiselle osa-alueelle lasitusten markkinoilla. Vielä tänä päivänäkin toteutamme monilla erilaisilla ratkaisuilla asiakkaan toiveiden mukaan. Lasiterassien ohella osaamisalaamme ovat kesäkeittiöt, pihasaunat sekä muut pihan rakennukset. Hyödynnämme mielellään näissäkin ammattitaitoamme lasituksissa, mikäli asiakas niin haluaa.

Olemme luotettava kotimainen toimija, joka tekee kaiken itse, ilman ylimääräisiä lisätoimijoita. Hoidamme asiamme avoimesti ja lain velvoittamat tilaajavastuutietomme ovat heti saatavilla. Tarjoamme takuun tuotteistamme sekä työstämme takuuehtojemme mukaisesti. Terassiasiantuntijoiltamme saat vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin sekä uusia ideoita mitä et olisi edes tullut ajatelleeksi! Suunnittelussa asiantuntijoiden tukena on oma arkkitehtimme, jonka avulla tuotteet ovat varmasti kestäviä, luotettavia sekä ennen kaikkea viimeistellyn upeita.

Asennusporukkamme huolehtii viimeistellyn tuotteen asennettuna paikalleen ja siivoaa jäljet mennessään. Koko tiimimme on kotimainen ja toimimme saumattomasti yhteistyössä! Asiakastyytyväisyys on kunnia-asiamme ja mottomme on "aina tyytyväinen asiakas". Teettämämme tutkimuksen mukaan asiakkaat myös suosittelisivat meitä muille hyvin todennäköisesti.

Tätä kaikkea tarkoittaa lasitusten ammattilainen!

Meistä

Mistä kaikki alkoi?

Tähtiterassien tarina on inspiroiva matka yli 20 vuoden takaa, kun aloitimme yrittäjinä vuonna 2002. Alkuperäinen yritystoimintamme keskittyi kokonaisvaltaisesti rakentamiseen ja erityisesti uudiskohteisiin. Nopeasti kehittyvässä toimintaympäristössä otimme käyttöön avaimet käteen -periaatteen, mikä teki palvelustamme asiakkaille entistäkin houkuttelevamman.

Kymmenen vuoden kuluttua perustamisestamme huomasimme, kuinka terassin lasitukset alkoivat yleistyä Suomessa. Innostuneina uusista mahdollisuuksista halusimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja tarjota heille kaiken mahdollisimman vaivattomasti. Näin aloimme tarjota myös lasitusratkaisuja osana avaimet käteen -palvelua. Yhteistyö paikallisen lasitusvalmistajan kanssa avasi uusia mahdollisuuksia, ja lasituskohteiden määrä kasvoi tasaisesti.

Vuonna 2015 näimme tilanteen otolliseksi laajentaa toimintaamme ja perustimme uuden yrityksen, jonka tavoitteena oli tarjota laadukasta suomalaista palvelua ja tuotetta lasitusmarkkinoilla. Tästä lähti liikkeelle Tähtiterassit-brändi.

Toimintamme alkoi syksyllä 2015, ja ensimmäiset terassikaupat tehtiin marraskuussa samana vuonna. Siitä lähtien olemme jatkuvasti kehittyneet ja kasvaneet päivä päivältä. Arvomme – luotettavuus, joustavuus, laatu, vastuullisuus ja ihmisläheisyys – ovat olleet päivittäisen tekemisemme perusta. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme täyden palvelun mahdollisimman vaivattomasti ja mukavasti, ottaen huomioon heidän yksilölliset tarpeensa ja mieltymyksensä.

Vuonna 2022 teettämämme asiakastyytyväisyystutkimus osoitti, että olemme onnistuneet tavoitteessamme erinomaisesti, sillä saimme arvosanaksi 8,6/10. Tämä vahvistaa sitoutumisemme jatkaa laadukkaan palvelun tarjoamista ja asiakkaidemme tarpeiden täyttämistä.

lasiterassi_kukat

Yhteystiedot

Kotipaikka Lahti, palvelemme koko Suomessa, pääpaino Etelä-Suomessa.

Kodikas Tähti-Koti Oy
Y-tunnus 2701132-4
Vasarakatu 5, 15700 Lahti
etunimi.sukunimi@tahtiterassit.fi

Näyttelytila Kärkkäisellä
Pasaasi 2
15700 Lahti

Veka Ruotsalainen

Veka Ruotsalainen
Toimitusjohtaja
040 566 9616

Ismo Hirvonen

Ismo Hirvonen
Toimistopäällikkö
040 7711727

Jussi Korhonen

Jussi Korhonen
Myyntipäällikkö
045 2567494

Joona Mielonen
Työnjohto
040 7713805