Lasitus teki terassista talvikäyttöisen.

Lasitus teki terassista talvikäyttöisen.

Terassi on nyt käytössä ympäri vuoden.

Terassin vuosittainen käyttöaika on normaalisti vain noin puolet vuodesta tai jopa alle. Kesällä oli ihanaa nauttia ulkosalla ilmasta ja paisteesta, mutta kun sade yllätti, edes lämmin keli ei tehnyt enää terassilla oleilusta mukavaa. Terassin hyötyjä ei tuntunut saavan irti, joten esille tuli vaihtoehto lasittaa se ja saada ihanaa lisätilaa arjen eri käyttötarkoituksiin.

Lasituksen ansiosta terassia voidaan käyttää vuoden ympäri, kelistä riippumatta. Terassilämmittimellä saadaan myös talvellakin väliaikainen oleskelutila esimerkiksi ruokailuun tai joulun aikana glögin nauttimiseen. Ihana lisätila tarjoaa esimerkiksi lisähuoneen treenaamiseen kotona tai vaikka etätöihin. Terassin kalusteet ovat myös ympärivuotisia, kun terassi pysyy kuivana kelillä kuin kelillä. Kevään tullessa aurinko lämmittää terassin lämpimäksi jo varhain, joten terassikelit saapuu aikaisin ennen kesää. Ja samoin myös syksyllä kelit sallivat huomattavasti pidempään.

Alla listattu valmistuneita kohteita talvikäytössä. Talvi on hyvää aikaa lasittaa terassi, jotta kesän projektit on tehty valmiiksi ennen lomia ja kesän tekemisiä.