lasiterassi_verhot

Kuumuuko lasiterassisi kesällä? Ratkaisuna terassiverhot sekä -kaihtimet!

lasiterassi_kattoverhot

Terassi on kuuma paikka kesän polttavassa paahteessa. Terassilaudoitus käristää jalkapohjia sekä hiki virtaa selästä. Illemmalla hyttyset voivat yllättää, kun viileämpi keli on viimein saapunut. Kesä on kuitenkin aikaa, jolloin terassia olisi kiva käyttää, joten ikävät olosuhteet olisi kiva saada karsittua. Lasiterassi on keino kasvattaa terassin käyttöaikaa monella kuukaudella vuodessa, mutta kuumuutta se ei poista. Tähänkin on olemassa kuitenkin ratkaisu!

Lasitetut terassit sekä parvekket ovat kuumia paikkoja auringossa. Kätevillä kaihtimilla ja verhoilla saa säädeltyä lämpötilaa halutulla tavalla. Tilaamme ja asennamme niitä mittatilauksena, joten jokaisen muotoiseen ja kokoiseen terassiin saadaan varmasti kaihtimia.

lasiterassi_kaihtimet

Kattokaihtimet

Kattokaihtimet ovat lasiterassin kattoon asennettavat vekkikaihtimet, joita on helppo säätää kummastakin päästä. Kaihtimet voivat siis olla myös osittain auki. Niiden avulla on helppo säädellä terassin lämpötilaa auringonpaisteen mukaan.

Kaihtimet mittatilataan jokaisen kattovasan väliin oikean levyisiksi sekä pituisiksi, jolloin jokaiseen jo asennettuun lasiterassiin on mahdollista tilata kaiteet.

Seinäverhot ja kaihtimet

Seinäverhot ja kaihtimet

Seiniin on mahdollista asentaa monia erilaisia verhoja. Sälekaihtimia, rullaverhoja sekä vekkiverhoja.

Sälekaihtimet ja rullaverhot toimivat tutulla tavalla ja vekkiverhoissa on kätevä lukitusmekanismi. Niitä voi myös itse käydä kokeilemassa Lahden Kärkkäisellä sijaitsevassa esittelytilassamme.

Myös seinäverhot mittatilataan terassin mittojen mukaan. Verhoja voidaan tilata myös muiden valmistajien tekemiin terasseihin!

lasiterassi_verhot

Omat verhot

Omat verhot ovat yksi ratkaisu. Liimapuurunkoiseen terassirunkoon on helppo asentaa verhotanko ja asettaa siihen omat verhot. Alumiinirunkoonkin voi kiinnittää tangon, mutta se vaatii pienen reiän poraamista ennen kuin se voidaan ruuvata kiinni.

Verhot eivät ole pelkästään hyötynä vaan ne ovat myös suuri tekijä terassin sisustamisessa ja niillä saa vaikutettua suuresti terassin ilmeeseen ja tunnelmaan. Verhot ovat ehdottoman hyvä lisävaruste lasiterassille!

Alta voit jättää yhteydenottopyynnön ja pyytää tarjousta verhoista ja vaikka lasiterassista.