Tuotteet

Tuotteet

Yksilölliset ja monikäyttöiset tilat jokaiseen makuun

Lasiterassit ja lasitukset

Lasiterassit ja lasitukset

Yksilölliset lasiterassit ovat suosituimpia tuotteitamme, lasituksen ansiosta nautit terassista ympäri vuoden. Näin saat toiveittesi ja käyttötarkoituksen mukaisen lisähuoneen vaivattomasti. Monikäyttöisessä tilassa vietetään kevään ja kesän juhlia, rentouttavia lepohetkiä, nautitaan sateella ja paisteella arjen tähtihetkistä.

Lukollinen lasiterassi toimii myös turvallisena säilytyspaikkana leluille, pyörille ja muille käyttötavaroille. Lasitettu terassi on turvallinen oleskelutila lapsista vanhuksiin, siellä viihtyvät myös perheen lemmikit. Terassi on helppohoitoinen, lasitus pitää pölyn, lian, veden ja lumen poissa, niinpä kalusteita ei tarvitse suojata eikä siirtää talvisäilöön.

Lasituksella saat helposti terassia vastaavan monikäyttöisen tilan valmiiksi katettuun patioon, avokuistille tai parvekkeelle. Lasitettu terassi eristää sisään kantautuvaa ääntä ja säästää energiaa. Lasiterassi nostaa myös kiinteistösi arvoa.

Tunnelmallisiin syksy- ja talvi-iltoihin lämpöä tuo terassilämmittimet. Kevätauringon häikäisyyn ja keskikesän paahteeseen suojaa antaa laadukkaat katto- ja seinäverhot. Lämmittimistä ja verhoista on saatavana eri vaihtoehtoja, joista kuvia galleriassa.

Kaiteet, patiot ja pihan muut rakennukset

Kaiteet, patiot ja pihan muut rakennukset

Pihapiiriin kaiteet tuo näyttävyyttä. Niillä rajataan kulkua ja estetään putoaminen. Kaiteen yläpuolelle voidaan laittaa lasitus. Lasikaiteissa on eri malleja, joissa käytetty laminoitu lasi on turvallinen. Teemme myös erilaisia lauta- ja rimakaiteita.

Patioilla helpotat kulkua ja saat lisää helppohoitoista oleskelualuetta. Patiot voidaan tehdä maan muodon mukaan ja tarvittaessa porrastaa.

Teemme myös kesäkeittiöitä, joihin on mahdollista liittää tulisija, terassisaunoja, autokatoksia, vierasmajoja ja varastoja.

Sinä haaveilet - me toteutamme

Sinä haaveilet - me toteutamme

Aina laadukkaasti, aikataulussa ja ilman yllättäviä lisäkuluja.

Toteutamme terassiunelmasi ideoimalla yksilöllisen lasiterassin juuri toiveittesi mukaan. Terassin asennus on nopeaa, mikä minimoi asentamisesta aiheutuvan häiriön. Perustustyöt toteutetaan tavalla, joka säästää pihasi ja nurmikkosi vaurioilta.

Lue lisää

Tilaa ilmainen suunnittelu!

Tilaa ilmainen suunnittelu!

Kuuntelemme toiveesi, suunnittelemme lasiterassin ja annamme koko projektille kiinteän hinnan – ei yllättäviä lisäkustannuksia.

Ota yhteyttä Tarjoamme myös maksuaikaa, lue lisää

Valmistuneita Terassikohteitamme.