ulkoporeallas

Ulkollas poreilla

Ulkoporeallas

Rexener Polar – laadukas suomalainen ulkoallas poreilla

Lasikuituallas työstetään monen vuoden kokemuksella – suomalaisena käsityönä. Se näkyy työn jäljessä tinkimättömänä laatuna ja viimeiseen asti hiotussa käyttömukavuudessa. Rexener Polar paljussa käytetty vedenlämmitysteknologia on vertaansa vailla. Suomessa kehitetty Rexener Bioheater on termostaattiohjattu lämmitysratkaisu nopeaan ja kustannustehokkaaseen paljun lämmittämiseen.

6 990 €

ulkoallas poreilla

Ergonominen ja monipuolinen neliönmuotoinen ulkoallas

Kysytty neliönmuotoinen allas antaa mahdollisuuksia. Muotonsa puolesta se on helpompi upottaa terassiin, kuin perinteinen pyöreä palju. Neliönmuotoinen allas on lisäksi ergonominen ja mukava istua. Rexener Polar paljussa voi viettää rauhallista iltaa kahdestaan rentoutuen ja tarvittaessa sinne mahtuu jopa kahdeksan henkilöä kylpemään yhdessä. Altaan sisällä oleva tukeva porras tekee paljuun tulosta sekä siitä poistumisesta turvallista ja on lisäksi oiva korkeampi lisäistuin.

ulkoallas tunnelmavaloilla

Altaan matalat käyttökustannukset

Rexener Polar paljun etu on sen matalaksi jäävät käyttökustannukset. Taloudelliseen paljuun vettä menee verrattaen vähän, noin 1300-1500 litraa. Muotoilun ansiosta tilan tuntua on kuitenkin paljon.

Rexener Bioheater lämmittää veden + 7 asteesta + 38 asteiseksi jopa kahdessa tunnissa. Silloin lämmityskustannus on vain noin 4 euroa! Kun Rexener Bioheater on käynnissä, se kuluttaa 2L tunnissa. Termostaatti kuitenkin sammuttaa polttimen, kun haluttu lämpötila on saavutettu. Poltin menee takaisin päälle, kun lämpötila laskee 2-4 astetta.

ulkoallas, lämmitin

Nopea lämmitys ilman savuhaittoja

Rexener Polar palju on ihanteellinen myös pientaloalueilla, koska lämmittimestä ei tule näkyviä savuhaittoja naapurustolle. Rexener Bioheater erittäin hyvä hyötysuhde tarkoittaa sitä, ettei lämmittimen käyttö aiheuta juurikaan haitallisia pakokaasupäästöjä. Pakoputkesta tulee käytännössä vain hiilidioksidia. Palju lämpenee puukamiinaan verrattuna todella nopeasti. Lämpenemisnopeuteen vaikuttaa ulkona oleva lämpötila sekä se käytetäänkö altaassa kantta.

ulkoallas, poreet

Toimituksen sisältö

 • LASIKUITUALLAS
  Kestävä ja helppo pitää puhtaana.
 • PUURUNKO JA VERHOILU
  Suomalaiselta sahalta
 • REXENER BIOHEATER
  Termostaattiohjattava lämmitys. Toimii mm. biodieselillä.
 • LÄMPÖERISTYS
  Palju on kauttaaltaan lämpöeristetty
 • LÄMPÖERISTETTY SUOJAKOTELO
  Sis. lämmitin, tankki, kiertovesipumppu ja massasuodatin
 • KIERTOVESIPUMPPU
 • MASSASUODATIN
  Pitää veden puhtaana pitkään
 • LED-VALO
 • UV-valo 18W
 • POREJÄRJESTELMÄ
ulkoallas, kansi

Lisävarusteet

Eristekansi 590 €

Rexener eristekansi on tyylikäs ja helppo käsitellä. Eristekansi pitää paljusi tehokkaasti lämpöisenä ja puhtaana. Kannen väri on tummanharmaa. Mahdollisuus lukitsemiseen.
Päällinen on sään kestävää Marine Grade keinonahkaa, sen alla on höyrytiivis kerros. Ydin on eriste foamia, EPS materiaalia. Alin kerros, joka tulee paljua vasten, on kulutusta kestävää PVC materiaalia.

Koko 191 x 191 cm.
Paksuus: 10 cm reunoista, 12 cm keskeltä.

Rappuset 149 €

Rappuset ovat tärkeä lisävaruste paljuusi. Ne antavat sinulle helpon ja turvallisen nousun paljun lämpöön. Rappuset toimitetaan valmiina elementteinä ja on helppo kasata. Rappuset on tehty käsityönä Suomessa.

ulkoallas poreilla

Tekniset tiedot

Tilavuus: max. 1500 litraa


Henkilöitä: 4-8


Altaan kuivapaino: n. 200kg


Paljun ulkomitat: 1880 x 1880 x 1100 mm (L x S x K)


Max. Syvyys 1000 mm (L x S x K)


Tekniikkakopin mitat 1570 x 850 x 960 mm (L x S x K)


Rungon materiaali Suomalainen kuusi


Lämmitysmuoto: Rexener PR200 vedenlämmitin


Lämmittimen paino: 43 kg


Lämmittimen teho: 20 kW


Lämmittimen polttoaineenkulutus: 2 L/h


Polttoaine: Biodiesel, diesel tai polttoöljy


Lämmittimen virrankulutus: 80W


Termostaatti: 0-45ºC


UV-valo: Kyllä, 18W

Kiinnostuitko ulkoaltaasta?

Kiinnostuitko ulkoaltaasta?