pihasauna

Maisemalöylyt pihasaunassa

pihasauna

Saunominen

Syksyn ja talven hämärissä ja kylmissä säissä on parasta lämmittää pihasauna ja nauttia löylyistä. Saunominen on myös tutkitusti terveellistä ja rentouttaa mieltä ja kehoa. Tässä julkaisussa kerromme uuden tuotteemme, pihasaunan, kehittymisestä ja sen uudenlaisesta löylykokemuksesta.

Pihasaunan kuljetus

Valmiina paikalleen - helppoa!

Pihasauna tuodaan paikan päälle valmiina ja hoidamme kaiken valmiiksi. Hyödynnämme vuosikymmenien kokemusta lasituksista, jotta saadaan maisemat avautumaan suoraan löylyihin. Teemme perustukset ja nostamme valmiin saunan paikalleen – helppoa! Ja mikä parasta, vakiomallimme on räätälöitävissä juuri tarpeidesi mukaan. Saunan yhteyteen on tehty myös lasitettu tila vilvoitteluun ja vaikka pukuhuoneeksi.

pihasauna

Tähtiterassit - Pihasauna

Saunamme on saanut ensialkelillaan hyvää asiakaspalautetta. Viimeisen puolen vuoden aikana olemme kehittäneet saunasta erilaisia versioita ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä saunakokemuksiinsa. Upeat näkymät lauteilta ovat tehneet saunomisesta entistä parempaa ja suuret maisemaikkunat ovat tehneet saunasta erityisen. Tärkeimpänä palautteena ovat kuitenkin olleet hyvät löylyt! Ja siihen pyrimme jatkossakin.

Pihasaunan ensimmäinen malli valmistui keväällä 2022 ja oli ensimmäistä kertaa myynnissä Lahden RAKSA-messuilla. Uusi tuote keräsi heti kiinnostusta ja esittelysauna saikin nopeasti uuden omistajan. Kesän aikana saunasta tehtiin erilaisia versioita räätälöiden asiakkaan toiveiden mukaan. Vakiomallia muuteltiin esimerkiksi suuremmaksi, lisättiin sähköt ja vesipiste ja muutamia ulkoasun muutoksia myös nähtiin. Vakiomallissa olevat savunharmaat lasit tehtiin peilaavaksi sekä lasiseiniä tehtiin osittain paneeliseinäksi. Teimme tuotekehitystä asiakaspalautteiden perusteella ja vakiomalliin muutettiin hieman seinien laseja. Nykyisin vakiomallissa saunan päädyn seinä on puoliksi paneeloitu kokonaisen lasin sijaan, että lauteille on saatu näkösuojaa sivuilta.

ulkoallas poreilla

Ulkoallas poreilla

Viimeistelläksemme saunakokemuksen, halusimme tuoda valikoimaamme myös ulkoaltaan. Meille oli tärkeää pysyä kotimaisessa ja saimme yhteistyökumppaniksemme kotimaisen valmistajan, Rexenerin. Heidän mallisto on myynnissämme ja suosittelemme sitä erityisesti saunan yhteyteen. Lisää ulkoaltaista voit lukea täältä.

Tutustu muihin tuotteisiin tästä

pihasauna

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä alta.